Estudiar un màster, un factor clau avui dia

8 octubre, 2014 0 Por admin

La realització d’un màster és actualment una forma d’augmentar les possibilitats de desenvolupar una carrera d’èxit en el futur. En un món tan globalitzat com el nostre, aconseguir diferenciar-se i especialitzar-se es una forma de garantir un futur professional adequat a les nostres aspiracions.

Young workgroup

Així doncs és evident que fer un màster es recomanable per qualsevol persona, però ¿quin és el moment més adequat per cursar un màster?

 “El 65% dels estudiants universitaris afirma que el millor moment per cursar un màster és tot just després de finalitzar la formació de grau.”

Els avantatges d’aquesta opció son diversos com el fet de que no es perd l’hàbit d’estudi, o que es pot tenir una major predisposició a compartir instal·lacions a una residència universitària per estudiants de màster.

Malgrat que la majoria dels estudiants de grau prefereix realitzar un màster en finalitzar els seu estudis, un 41% considera que el millor moment és després de tenir la seva primera experiència laboral, ja que els ofereix la possibilitat d’accedir a llocs de major responsabilitat dins de la seva pròpia empresa o perquè després d’uns anys d’experiència professional s’adonen que el treball que realitzen no els omple i busquen donar un gir a la seva carrera professional.